Vypněte instagram, zapněte Netflix!

Vy ještě nemáte svou GUA•SHU? Masáž tímto zázračným minerálním kamenem zvládne každý, tak pojďte do toho. Při pravidelném používání se výsledky dostaví vážně rychle, slibujeme!

Mezi hlavní benefity pravidelného používá GUA SHA patří vyhlazení vrásek a nerovností, sjednocení barvy pleti, zmírnění kruhů pod očima, pozvednutí očních víček i obočí a zneviditelnění drobných žilek. No nezní to jako sen?

Tak vypněte na chvilku Instagram, zapněte romantiku na Netflixu a věnujte pár minut masáži obličeje i krku. Brzy budete vypadat tak skvěle, že fotky bez filtru a bez make-upu nebudou žádný problém.

Základní pravidla pro používání GUA SHA v oblasti obličeje a krku

  1. Nepoužívejte GUA•SHU, trápí-li vás záněty kůže (akutní akné). V případě, že zvažujete aplikaci botoxu nebo podobný zákrok, poraďte se o následné masáži GUA SHA s lékařem.
  2. Před masáží se vždy pečlivě odličte a naneste na pleť své oblíbené sérum nebo olej. Nikdy nejezděte minerálním kamenem po suché pleti.
  3. Během menstruace a těhotenství se vyhněte oblasti kolem úst.
  4. Než si z masáže uděláte rutinu, nestyďte se nahlížet do přiloženého návodu, kde je znázorněno, jakým způsobem GUA SHA přikládat, i směr jednotlivých tahů. Dočkáte se díky tomu výsledků v nejkratším možném čase.
Zpět do obchodu