Příbuzní nebo cizinci? GUASHA versus ROLLER

Možná jste v poslední době viděli mnoho zkrášlujících pomůcek na Instagramu a přemýšlíte: Opravdu to funguje? Jak se to používá? Vyplatí se mi je koupit? Mám si opravdu žehlit obličej kamenem? 

Naše odpověď je „ANO“!

Ale který nástroj je pro mě ten pravý? Záleží, co od minerálu očekáváte.

Sepsaly jsme vám srovnání, aby bylo vaše rozhodování co nejjednodušší.

 

Popravdě, my jsme fanoušky jak guashi, tak rollerů. Ideálně kombinace!

 

Roller je rychlejší metoda, pokud jste ve spěchu, nebo nemáte tolik času, nepotřebujete sérum ani olej a můžete hned využívat jeho benefitů, stačí ho mít položen na nočním stolku a ráno nebo večer použít.

Guasha je zase více účinná, pokud se samozřejmě hýčkáte pravidelně. A díky jejímu tvaru se dostanete i na ta méně dostupná místa. Nicméně, je třeba použít sérum, nebo olej a je třeba mít o maličko více zručnosti.

 

Který minerálový nástroj je váš nejoblíbenější? Myslíte si, že se tato pomůcka vyplatí?

 

 

Nikola preferuje guashu: „Přijde mi, že se mi s ní lépe manipuluje, než s rollerem. Pleťové oleje nebo liftingové sérum aplikuju večer pravidelně, takže pak jen vezmu guashu a před usnutím si udělám svůj oblíbený rituál. Mám pocit, že se olej i lépe vstřebává a celkově je mi masáž příjemnější než s válečkem. Mimo to jsem měla hlubokou vrásku mezi očima a s guashou se mi krásně vyhladila, samozřejmě nezmizela, ale její hloubka se viditelně zmenšila.“

Zpět do obchodu