Není kámen jako kámen!

Mi - ne - rá - ly!

Svoji guashu nebo roller vždy vybírejte podle intuice. Líbí se vám růžový růženín, nebo vás okouzlil podmanivý černý obsidian?

Vaše podvědomí Vás vede k tomu, co právě teď potřebujete, tak se nebojte ho následovat. Kámen, který se nám na první pohled zalíbí, si nás jednoduše našel, je prostě ten pravý a tak neváhejte.

Pokud si nejste jistí a chcete mít rozhodování pod kontrolou, přečtěte si více o jednotlivých minerálech, protože není kámen jako kámen.

 

 Je sám o sobě kamenem lásky a sebelásky. Otvírá srdce na všech úrovních, otvírá dveře sebelásce, hojí bolavé srdce a citová zklamání, výborně slouží v době traumat a krizí. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii, posiluje empatii a citlivost, přivede do života lásku a nové vztahy. Vede k odpuštění sobě samému.

 

Je symbolem čistoty a vyrovnanosti. Zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Jedná se o ochranný kámen, jenž udržuje svého majitele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. V duševním životě stabilizuje osobnost a uvádí duši do souladu s tělem. Přináší soběstačnost. Uklidňuje mysl. Podněcuje zrod nových myšlenek. Dodává odvahu projevit, kým ve skutečnosti jsme a pomáhá při poznávání sebe sama. Léčí: ledviny, nadledvinky, odstraňuje jedovaté látky z těla, pomáhá hojit stehy, zvyšuje plodnost, příznivě působí při porodu.

 

Léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá a odblokovává energii, přináší hluboké pročištění duše. Napomáhá soustředění a uvolňuje uzamčenou paměť. Odstraňuje svalové křeče, podněcuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Čistí a uzdravuje jednotlivé organy. Zbavuje bolestí hlavy a uvádí čakry do vzájemné harmonie. Čištění: pod tekoucí vodou, zmrazením. Nabíjení křišťálu: na sluníčku nebo třením (jemnou látkou, třeba flanelem).

 

Je to kámen bez hranic a bez omezení. Účinkuje rychle a s velikou silou. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí, chrání proti všemu negativnímu. Posiluje svého majitele a přináší pomoc velmi citlivým lidem. Pomáhá člověku zjistit, kým doopravdy je. Podněcuje k růstu a poskytuje během něj stabilní podporu. Odstraňuje emocionální bloky a starší traumata. Dodává vnitřní sílu. Položený vedle postele nebo pod polštář má uklidňující účinek - odstraní stres a napětí. Často umývejte pod tekoucí vodou.

 

Zpět do obchodu